Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 

Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 19:17

Ολοκλήρωση του Project “Running365.gr” από τον Βαγγέλη Ψυχογυιό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, ολοκληρώθηκε και επίσημα το Project  Running365.grτου Κοινωνικού Λειτουργού και φίλου του Συλλόγου κ. Βαγγέλη Ψυχογυιού.

Στα γραφεία του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, σε μία απλή και ουσιαστική εκδήλωση, έγινε ο απολογισμός της προσπάθειας του κ. Ψυχογυιού. Μίλησαν ο κ. Δημήτρης Λαμπρινίδης  πρόεδρος του ΣΔΥΘ, ο Χρήστος Δ. Κατσάνος μέλος της ROUTFamily, χορηγοί, ο ίδιος ο κ. Ψυχογυιός-που παρουσίασε μερικά εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την διετή δράση του- ενώ δύο ευχαριστήρια λόγια απηύθυνε  ο Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί.

Το running365.gr ξεκίνησε στις 6 Απριλίου 2015 από τον ερασιτέχνη αθλητή – δρομέα Βαγγέλη Ψυχογυιό με σκοπό το καθημερινό τρέξιμο για ένα ολόκληρο χρόνο. Παράλληλα υπήρξαν καθημερινές γραπτές αναφορές συνοδευόμενες από μια φωτογραφία για την κάθε ημέρα τρεξίματος.

Από τον Μάρτιο του 2016 το running365.grυποστήριξε την Πρωτοβουλία για το Παιδί, τρέχοντας καθημερινά και συγκεντρώνοντας χρήματα, τοποθετώντας ειδικά διαφανή κουτιά (κουμπαράδες) σε επιλεγμένα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Βέροια.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον φίλο μας Βαγγέλη Ψυχογυιό, που με τη δράση του ευαισθητοποίησε το ευρύ κοινό πάνω στο μεγάλο πρόβλημα της φροντίδας και προστασίας παιδιών σε κίνδυνο και έκανε πιο γνωστή σε όλους τη δράση του Οργανισμού μας.

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"