Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 

 
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 10:12

Βράβευση από τον Κώστα Καλαϊτζίδη, των αθλητών της Ημαθίας που έφεραν μετάλλια στους Χειμερινούς Αγώνες των Special Olympics στην Αυστρία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρουσία του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου των Special Olympics Ελλάδος κ. Διονύση Κοδέλλα, των περιφερειακών συμβούλων κας. Καρατζιούλα και κ. Τεληγιαννίδη, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας βράβευσε  το πρωί της Τετάρτης 26ης Απριλίου τους αθλητές της περιφερειακής μας ενότητας που έφεραν διακρίσεις από τους Χειμερινούς Αγώνες των Special Olympics, οι οποίοι διεξήχθησαν στην Αυστρία τον περασμένο Μάρτιο, καθώς και τους προπονητές του.

 Οι αθλητές που βραβεύθηκαν ήταν ο Δημήτρης Γιαρένης, ο Θόδωρος Ήλκος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Τουλίκας, που διακρίθηκαν στο σκι δρόμων αντοχής, καθώς και οι συναθλητές τους στο αλπικό σκι, Απόστολος Γκόβας, Δημήτρης Δάνογλου, Χρυσοβαλάντης Μπουτζώνας, Νεόφυτος Πορφύρης και Σωτήρης Τσατσάνης.

Επίσης βραβεύθηκαν οι προπονητές κα Καλλιόπη Ανδρεάδου, κ. Αλκιβιάδης Γραμματικόπουλος, κ. Ανδρέα Γραμματικόπουλος και   κα. Μαρία Κοντονή για την μέγιστη συμβολή τους στον προπονητικό και υποστηρικτικό τομέα των αθλητών μας.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης δώρισε στον πρόεδρο των Special Olympics Ελλάδος ένα βιβλίο με την ιστορία των Αιγών και αντίγραφο της Σάρισας και της Μακεδονικής Ασπίδας, ενώ δέχθηκε από τον κ. Κοδέλλα ένα αναμνηστικό μπλουζάκι με την φωτογραφία της ελληνικής αποστολής.

 

Ακολουθεί η προσφώνηση του αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη.

 

 

« Αξιότιμε πρόεδρε του διοικητικού συμβουλίου των  Special Olympics Ελλάδας κ. Διονύση Κοδέλλα από τους αγώνες, Αποτελεί  ιδιαίτερη τιμή για την Περιφερειακή  μας Ενότητα και για μένα προσωπικά να βραβεύουμε σήμερα  τους αθλητές , αλλά και τους προπονητές του, που δόξασαν την Ημαθία στους  ενδέκατους   Παγκόσμιους  Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics  που διεξήχθησαν στην Αυστρία, τον περασμένο μήνα.

Αυτοί  οι παγκόσμιοι πρωταθλητές μας, ο Δημήτρης Γιαρένης, ο Θόδωρος Ήλκος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Τουλίκας, που διακρίθηκαν στο σκι δρόμων αντοχής , καθώς και οι συναθλητές του στο αλπικό σκι Απόστολος Γκόβας, Δημήτρης Δάνογλου, Χρυσοβαλάντης Μπουτζώνας, Νεόφυτος Πορφύρης και Σωτήρης Τσατσάνης,  μας έκαναν περήφανους, προσθέτοντας αθλητική αίγλη ζωής στην Ημαθία, την γη του Μεγίστου των Ελλήνων Αλεξάνδρου, στην Ημαθία του Αποστόλου Παύλου.

Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης τους προπονητές τους ka. Καλλιόπη Ανδρεάδου, κ. Αλκιβιάδη Γραμματικόπουλο, k.Ανδρέα Γραμματικόπουλο και ka. Μαρία Κοντονή για την μέγιστη συμβολή τους στον προπονητικό και υποστηρικτικό τομέα των αθλητών μας.

Ειδικές ευχαριστίες στους γονείς και τις οικογένειες των παιδιών, που τα στηρίζουν σε αυτή την μεγάλη τους προσπάθεια.

Κύριε πρόεδρε,

Εύχομαι ο Θεός να δυναμώνει  το έργο του διοικητικού σας σωματείου και η χώρα μας στο μέλλον να  δώσει τις απαιτούμενες υποδομές σε αυτούς τους σπέσιαλ αθλητές, ώστε να κερδίσουμε ακόμη περισσότερα μετάλλια και διακρίσεις».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"