Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017 10:05

Απ. Βεσυρόπουλος: "H υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος, σημαίνει και υποβάθμιση του δείκτη ασφαλείας του πολίτη"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο βουλευτής Ημαθίας και Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος, σχετικά με την υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος, σε Αστυνομικό Σταθμό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«H υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος, σε Αστυνομικό Σταθμό, σημαίνει και υποβάθμιση του δείκτη ασφαλείας του πολίτη και της αστυνόμευσης στην περιοχή.

 

Η κυβέρνηση και ιδιαίτερα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, δεν αντιλαμβάνονται την ιδιαιτερότητα της περιοχής και τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης. Με δεδομένη την εγγύτητα της περιοχής στην ΠΑΘΕ, την Εγνατία Οδό, και τους κεντρικούς οδικούς άξονες αλλά και την διέλευση χιλιάδων φορτηγών, μέσα από την παλιά Εθνική Οδό, που είναι χώρος ευθύνης του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος, αντιλαμβάνονται όλοι ότι, η διατήρηση και η ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος στο Πλατύ, ήταν επιβεβλημένη. Όλοι εκτός από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που δεν λαμβάνει τίποτα υπόψιν της. Ούτε τους τοπικούς φορείς, ούτε τους πολίτες αλλά ούτε και τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους της Ελληνικής Αστυνομίας».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"