Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 08:03

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Βέροιας για την πορεία του Συμπύρηνου Ροδάκινου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέσα σε αντίξοες για τους αγρότες συνθήκες ξεκίνησε και η περίοδος του Συμπύρηνου ροδάκινου . Ήδη βρισκόμαστε στο τέλος των πρώτων ποικιλιών και μέχρι σήμερα καμία νύξη από την ΕΚΕ για τις τιμές που θα ακολουθήσουν.

Δεν περιμέναμε φυσικά τίποτε διαφορετικό από την πλευρά της.

Περιμένουμε όμως από την νέα κυβέρνηση πριν είναι πολύ αργά για φέτος, να καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη  (κάτι που επί τέσσερα χρόνια δεν έκαναν οι προηγούμενοι)  και να διαμορφωθεί για φέτος μια αξιοπρεπής τιμή για τους παραγωγούς.

Περιμέναμε κι από την ΕΚΕ να προσεγγίσει  με ευαισθησία την λίγη φετινή παραγωγή που έχει απομείνει δίνοντας ουσιαστικές τιμές στήριξης στους πληγέντες δείχνοντας έστω και για μία φορά ένα κοινωνικά αλληλέγγυο πρόσωπο.

Περιμένουμε άμεσα ουσιαστικές τιμές στο ροδάκινο που προορίζεται για κομπόστα και για χυμό.

Περιμένουμε από την βιομηχανία να συμβάλλει ενεργά και να χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση του χαμένου φυτικού κεφαλαίου.

Περιμένουμε από την νέα κυβέρνηση γενναία στήριξη και αποζημίωση των παραγωγών στο ακέραιο και άμεσα .

 

Για τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θ.                ΧΑΛΚΙΔΗΣ Α.

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"