Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 21:56

Εκπαιδευτική ενημερωτική ημερίδα της «Γλυκιάς Ισορροπίας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Ο Σύλλογος ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ, στη προσπάθειά του να ενημερώνει και να εκπαιδεύει  σε συνεργασία πάντα με τους θεράποντες  γιατρούς τους   διαβητικούς του Ν. Ημαθίας , διοργανώνει  εκπαιδευτική, ενημερωτική ημερίδα στις  4 Νοεμβρίου 2018 ημέρα  Κυριακή και ώρα 11.00 π,μ στhν αίθουσα  διαλέξεων  Πολυχώρος (ΒΕΤΛΑΝΣ) στη Nάουσα 

Πριν την ομιλία θα προηγηθούν μετρήσεις σε όσους επιθυμούν.Η εκδήλωση τελεί υπό την στήριξη μιας επιστημονικής 3 μελής ομάδας καταξιωμένων γιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων που σχετίζονται με το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου Ι και τύπου ΙΙ.

Ομιλητές -ΘΕΜΑΤΑ

  1.  κ.Μανές Χρήστος Διαβητολόγος –Παθολόγος Πρόεδρος της Εταιρίας Μελέτης Παθήσεων διαβητικού Ποδιού Ελλάδος
  2. Θέμα:Διαβητικό Πόδι

 

  1.  Χ’’Ιωαννίδης Λάζαρος Διαβητολόγος-Παθολόγος
  2. Θέμα:Σακχαρώδης Διαβήτης και θεραπευτική αντιμετώπιση αυτού
  3.  Τσαχαλίνα Φανή Πρόεδρος Ένωσης γονέων παιδιών με διαβητη Θεσαλονίκης
  4. Θέμα:Δικαιώματα διαβητικών

 Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μελών μας, αλλά και του ευρύτερου κοινού, μέσα από τη σωστή ενημέρωση για αυτή τη χρόνια πάθηση και τις επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των πασχόντων και των οικογενειών τους.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"