Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 17:38

PhysioTerra Κέντρο Φυσικοθεραπείας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το PhysioTerra είναι ένα νέο Κέντρο Φυσικοθεραπείας στην πόλη της Νάουσας.

Η επιμέλεια του χώρου έγινε με σκοπό να προσφέρει ένα όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον, το οποίο να εμπνέει ηρεμία και οικειότητα στους ασθενείς.

Η Φυσικοθεραπεία είναι η επιστήμη που ασχολείται με την φυσική αποκατάσταση της υγείας και βασίζεται στα φυσικά μέσα (κίνηση, φως, νερό, ηλεκτρικό ρεύμα κ.λπ.) που χρησιμοποιούνται από τον εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας πτυχιούχο φυσικοθεραπευτή για θεραπευτικούς σκοπούς.

Ο ρόλος του Φυσικοθεραπευτή σήμερα απαιτεί εξειδίκευση και διαρκή επιστημονική εξέλιξη.

Η άριστη γνώση της ανατομίας, της φυσιολογίας, της κινησιολογίας και της εμβιομηχανικής του ανθρώπινου σώματος αποτελούν το βασικότερο όπλο του φυσικοθεραπευτή στο σχεδιασμό στρατηγικών, στην αξιολόγηση μηχανικών αιτίων που προκαλούν πόνο ή κινητική δυσλειτουργία και στην αποκατάστασή τους.

Στόχος των συνεδριών είναι η ανακούφιση από τον πόνο, η διόρθωση ή ελαχιστοποίηση της δυσμορφίας, η αύξηση της μυϊκής ισχύος, της αντοχής και του εύρους κίνησης και η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της υγείας του πάσχοντος.

PhysioTerra-ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Δ. Σολωμού 11, Νάουσα

Δεκτά Ταμεία ΕΟΠΥΥ

 

09:30-13:00 & 18:00-20:00

+30 23320 22221

Website: www.physioterra.gr

 

facebook: PhysioTerra

instagram: physioterra

Twitter: physioterranaou

 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"