Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 19:46

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας. Νάουσας: «Δεν μπορεί να εφημερεύσει το Νοσοκομείο μας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από τις  26/8/2019  δε μπορεί να εφημερεύσει το νοσοκομείο μας λόγω αποφάσεων διοίκησης νοσοκομείου Ημαθίας-Υπε-Υπουργείου Υγείας μετακινήσεων των αναισθησιολόγων μας σε Βέροια-Γρεβενά και Σαντορίνη.

 Τα τελευταία χρόνια αποδυναμώνεται το νοσοκομείο μας από μετακινήσεις αποσπάσεις προσωπικού στη Βέροια και από σήμερα μένει ακάλυπτη η εφημερία του νοσοκομείου μας λόγω  μετακινήσεων των αναισθησιολόγων. Με ποια κριτήρια επιλέγονται γιατροί από τη Νάουσα να εφημερεύσουν  στη Σαντορίνη και ποιος παίρνει την ευθύνη να κλείσει το νοσοκομείο την εφημερία; Με την απόφαση αυτή του Υπουργείου δε μπορούν να εξυπηρετηθούν εδώ τα έκτακτα χειρουργεία που θα προκύψουν. Ποιος παίρνει την ευθύνη να πει κατάματα τους δημότες της περιοχής πως δεν έχουν την ευχέρεια  άμεσης πρόσβασης στο νοσοκομείο τους αν τους τύχει κάτι; Δε λύνονται τα προβλήματα ελλείψεων  προσωπικού με μετακινήσεις αλλά με ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. Ζητάμε την εγρήγορση των βουλευτών μας για να επανέλθει η ισορροπία στη λειτουργία του νοσοκομείου και την άμεση στήριξη και ανάδειξη των προβλημάτων μας από την ΠΟΕΔΗΝ.

 

Ο Πρόεδρος Αντώνης Λογγινιδης

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"