Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 
 

 

 
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 21:01

Ο Τάκης Μαυρογιώργος για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

  Η  Διοίκηση του Νοσοκομείου Ημαθίας από την πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων της, ασχολήθηκε με την ανάδειξη και την αναζωογόνηση του Νοσοκομείου της Νάουσας. Οι προσπάθειες έγιναν προς κάθε κατεύθυνση: α) της ενίσχυσης με ιατρικό δυναμικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό και β) εκσυγχρονισμού του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου.

  Οι δυσκολίες για την στελέχωση με ιατρικό δυναμικό πολλές φορές έφθασαν στα όρια της απογοήτευσης. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι.

 Η φήμη ότι το Νοσοκομείο Νάουσας θα μετατραπεί σε Κέντρο Υγείας ήταν βασικός ανασταλτικός παράγοντας. Δηλώσαμε εξ αρχής ότι το Νοσοκομείο δεν κλείνει και δεν υποβαθμίζεται. Αντιθέτως γίνονται προσπάθειες περεταίρω ανάπτυξης και δημιουργίας Τμήματος Φυσικής Αποκατάστασης παράλληλα με την δράση του ως Γενικό Νοσοκομείο. Ο στόχος της λειτουργίας Τμήματος Φυσικής Αποκατάστασης για παθολογικά και τραυματιολογικά περιστατικά κινητοποιεί μόνιμα την φροντίδα μας. Εν όψει των δημοτικών εκλογών ο στόχος αυτός πρέπει να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες της Νάουσας για την εγκατάσταση του στο Τμήμα της ΒΕΛΤΛΑΝΣ, που ακόμα παραμένει αναξιοποίητο.

  Σήμερα, ψηφίζεται μια τροπολογία που αφορά το Γ.Ν. Νάουσας και τις δομές δημόσιας υγείας στην πόλη, που κατατέθηκε από την Βουλευτή κ. Καρασαρλίδου.

Με την τροπολογία αυτή δίνονται ειδικά κίνητρα για την στελέχωση του Νοσοκομείου Νάουσας και του Κέντρου Υγείας της Νάουσας με ιατρικό δυναμικό. Έτσι το μέλλον του Νοσοκομείου διασφαλίζεται με πολύ πιο ευοίωνες συνθήκες για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

 

                                                                                  Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                                         ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"