Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 16:00

Εθελοντική δράση καθαρισμού στα πλαίσια της εκστρατείας Plastic Free Greece

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας συμμετέχοντας στην εκστρατεία Plastic Free Greece, που αφορά τον περιορισμό της χρήσης πλαστικών (πλαστικές σακούλες, καλαμάκια κ.τ.λ.), πραγματοποίησε καθαρισμό της περιοχής γύρω από τον Μακεδονικό Τάφο των Αθλητών. Ο συγκεκριμένος αρχαιολογικός χώρος είναι ένας λαξευτός θαλαμωτός τάφος που βρίσκεται στη περιοχή Ρουντίνα Κοπανού. Μέχρι πρόσφατα, ο χώρος γύρω από το μνημείο λειτουργούσε ως ανεξέλεγκτος σκουπιδότοπος, οπότε με τη συγκεκριμένη εθελοντική δράση θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες της περιοχής για την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του σχολείου στην εκστρατεία Plastic Free Greece, αφιερώθηκε μία ημέρα του ωρολογίου προγράμματος στη διερεύνηση του ζητήματος της χρήσης των πλαστικών μέσω προβολής σχετικών ντοκιμαντέρ και μελέτης έντυπου υλικού που προμηθευτήκαμε από τους υπεύθυνους του προγράμματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Χατζηιωαννίδη Αλέκο, αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας, τον κ. Καρανάτσιο Θεόδωρο, Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Καθαριότητας και τον κ. Δάγγα Στέλιο, Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Νάουσας, για την πολύτιμη βοήθειά τους στη συγκεκριμένη δράση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"