Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 18:55

SOS Βέρμιο: Συνάντηση με τον Χρήστο Γιαννούλη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας του SOS Βέρμιο με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο κ. Χρήστο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ στα γραφεία του Σύριζα στη Νάουσα.

 Τα μέλη μας ενημέρωσαν τον κ. βουλευτή, τους περιφερειακούς συμβούλους, τον πρώην υπουργό κ. Τόλκα και τα στελέχη του Σύριζα για την διαμορφωθείσα κατάσταση στο ΒΕΡΜΙΟ και ανέπτυξαν την πάγια θέση μας πως η φέρουσα περιβαλλοντική ικανότητα του ΒΕΡΜΙΟΥ έχει  εξαντληθεί προ πολλού. Από μεριάς του ο κ. Γιαννούλης έδειξε κατανόηση, διαχώρισε το ζήτημα από την γενικότητα των ΑΠΕ και διέκρινε τα πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν οι εγκαταστάσεις αιολικών στα βουνά και ειδικότερα στο πολύπαθο ΒΕΡΜΙΟ. Υποσχέθηκε να βοηθήσει στο μέτρο που του αναλογεί για την σωτηρία του ΒΕΡΜΙΟΥ πράγμα που περιμένουμε να κάνουν όλοι οι θεσμικοί φορείς για το τεράστιο αυτό ζήτημα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΌΛΩΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΜΙΟΥ!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"