Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017 08:27

Φρόσω Kαρασαρλίδου: 3,5 εκατ. ευρώ στις Ομάδες Παραγωγών από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σημαντική επιτυχία για τους αγρότες των Οργανώσεων Παραγωγών της Ημαθίας, η ενίσχυσή των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων τους με επιπλέον περίπου 3.500.000€ στο βάθος της 5ετίας. Το ποσό αυτό είχε περικοπεί στις αποφάσεις έγκρισης τροποποίησης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων για το έτος 2016 και έτη 2017-2018 που είχαν καταθέσει οι Οργανώσεις Παραγωγών. Υπήρξε συντονισμός ενεργειών, σε συνεργασία με τη βουλευτή Φρόσω Καρασαρλίδου και αφού ξεπεράστηκαν τα όποια τυπικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έκανε δεκτές σχεδόν στο σύνολό τους τις αιτήσεις θεραπείας που κατέθεσαν οι Οργανώσεις Παραγωγών του νομού μας.

Από τις επενδύσεις που πραγματοποιούνται μέσω των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων, δίνεται η δυνατότητα στις Οργανώσεις Παραγωγών του νομού μας να εκσυγχρονιστούν και να γίνουν ανταγωνιστικές απέναντι στην Ιταλία και την Ισπανία που παράγουν τα ίδια προϊόντα. Είναι ένας πνεύμονας ανάσας για τους παραγωγούς της περιοχής μας καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν τα προϊόντα τους μέσω των Οργανώσεων Παραγωγών και σε νέες αγορές.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"