Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

1.Δημιουργίες στα ΚΑΠΗ Δ. Νάουσας
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της εργοθεραπείας στα ΚΑΠΗ θα λειτουργήσουν τμήματα κεντήματος και κατασκευών. Τα έργα των μελών θα παρασκευάζονται με σκοπό την παρουσίασή τους στην έκθεση όλων των ΚΑΠΗ Δήμου Νάουσας.
Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η κ. Ασίκη Σουλτάνα.
 
2.Γυμναστική Γυναικών
 
Από τις 3/3/2015 κάθε Τρίτη  8:30π.μ.-9:45π.μ. και Πέμπτη 9:30π.μ.-10:15π.μ. θα λειτουργήσουν οι ομάδες γυμναστικής στο χώρο του κεντρικού ΚΑΠΗ Νάουσας.
Υπεύθυνη γυμνάστρια είναι η κ. Σπανού Βασιλική. Το αντίστοιχο πρόγραμμα θα επεκταθεί και στα ΚΑΠΗ του διευρυμένου Δήμου Νάουσας.
 
3.Χορωδία
 
Στο ΚΑΠΗ Νάουσας κάθε Τετάρτη 6:00μ.μ. συνεχίζονται οι πρόβες της χορωδίας με τον μαέστρο κ.Δημήτρη Παρόλα με σκοπό την καθιερωμένη ετήσια συναυλία η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη  Μαΐου 2015 και θα είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο κ. Νίκο Καλλιδάκη.
 
4.Ομιλία και Ψυχαγωγία στο κεντρικό ΚΑΠΗ 
 
Την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015,ώρα 18:00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ ΝΑΟΥΣΑΣ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με γενικό τίτλο «ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ……….ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ!!!!»
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
-Πρόλογο  από την κ. Μαρία Κολτσάκη
-Προβολή του Ντοκιμαντέρ «ΝΑΟΥΣΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ»
-Το διήγημα «Όνειρο ήταν και έγινε»,  την θεατρική επιμέλεια έχει ο κ. Χρήστος Τσίτσης και πρωταγωνιστούν ο κ. Αστέρης Μεγακλής και η κ. Γεωργία Γυρούση.
-Δύο ποιήματα για το ΚΑΠΗ
-Μουσικό πρόγραμμα με έντεχνα ελληνικά τραγούδια. Στο πιάνο η κ. Ελένη Πασαϊ και στο  τραγούδι ο κ. Χρήστος Τσίτσης.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Μαρία Ιωαννίδου.
 
5.Ημέρα της Γυναίκας   
 
Στις 9/3/2015 ημέρα Δευτέρα ώρα 6:00μ.μ. με την ευκαιρία της Ημέρας της Γυναίκας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο κεντρικό ΚΑΠΗ Νάουσας, όπου θα βραβευτούν γυναίκες που δραστηριοποιήθηκαν στα ΚΑΠΗ.
Το πρόγραμμα θα γίνει και στα αντίστοιχα ΚΑΠΗ των κοινοτήτων. 
 
 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"