Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

Αρχείο

Ο Δήμος Νάουσας, σύμφωνα με δελτίο τύπου που μας απέστειλε, αντιμετώπισε επιτυχώς τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα, κρατώντας συνεχώς ανοιχτό το σύνολο του οδικού δικτύου του Δήμου.
 Αντιμετωπίστηκαν οι έντονες χιονοπτώσεις τόσο στο ορεινό δίκτυο (Χιονοδρομικό, Κουτσούφλιανη, Ροδοχώρι, Γιαννακοχώρι, Αρκοχώρι) όσο και στην πόλη της Νάουσας και τον κάμπο. Τα μηχανήματα και το προσωπικό του Δήμου λειτούργησαν συντονισμένα, δίνοντας την ευκαιρία σε πολίτες και επισκέπτες της πόλης να κινηθούν τις μέρες των γιορτών με άνεση και ασφάλεια. 
Επειδή τις επόμενες μέρες προβλέπονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, παρακαλούνται οι πολίτες να μην ρίχνουν νερό σε μπαλκόνια, αυλές, πεζοδρόμια και δρόμους, καθώς τα σημεία αυτά κινδυνεύουν να μετατραπούν σε πάγο και να προκληθούν ατυχήματα. Σε κάθε περίπτωση, το προσωπικό του Δήμου βρίσκεται σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ενδέχεται να δημιουργηθούν. 
 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"