Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο

Σημαντικές επαφές είχε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, κατά την εκδρομή της για τα κάλαντα σε εξέχουσες προσωπικότητες της πρωτεύουσας, από την Κυριακή 21 μέχρι την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου. 
Αρχικά η αποστολή επισπεύτηκε διάφορες τοποθεσίες πολιτιστικού, πολιτισμικού και μορφωτικού ενδιαφέροντος, όπως η Εθνική Βιβλιοθήκη, η Ακαδημία Αθηνών, η Ακρόπολη, ο Μητροπολιτικός Ναός, η Βουλή κ.λπ. 
Ύστερα, συναντήθηκε με τον πρώην υπουργό και εκδότη, κύριο Αντώνη Λιβάνη, ο οποίος φανερά συγκινημένος έδειξε την χαρά του για την απόκτηση του διατηρητέου Τουρπάλη. Ενημέρωση για την βιβλιοθήκη μας, την δημιουργία μουσείου αλλά και τα θέματα που απασχολούν την πόλη μας, τη Νάουσα, είχαν και ο πρωθυπουργός κύριος Αντώνης Σαμαράς και ο πρόεδρος της Βουλής κύριος Ευάγγελος Μεϊμαράκης μαζί και το βουλευτικό σώμα. Ακολούθησε επίσκεψη σε μεγαλοεπιχειρηματίες φίλους του συλλόγου, όπως η ΣΟΥΛΦΟΥΡ ΕΛΛΑΣ, από την Αθήνα. Όλοι τους έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και εντυπωσιάστηκαν από τον πλούτο της βιβλιοθήκης μας. Επιπλέον την αποστολή στην Αθήνα συνόδεψε σε όλες τις επισκέψεις το επίτιμο μέλος του συλλόγου και βουλευτής κύριος Απόστολος Βεσυρόπουλος.
Οι συμμετέχοντες επέστρεψαν με αμέτρητες εμπειρίες, που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες.
Επίσης το πρωί της Κυριακής, πριν την αναχώρηση, τα παιδιά του συλλόγου «τα έψαλλαν» στην αγορά της Νάουσας, σε μέλη, φίλους και πρώην προέδρους της λέσχης.
Τέλος, η Ε.Λ.Π.Ν. ευχαριστεί τον ακούραστο οδηγό του λεωφορείου κ. Αχιλλέα Ρούσσο που μετέφερε τον σύλλογο.
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"