Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

Αρχείο

Μια  χαρούμενη μουσική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μαθητές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία του Δ. Νάουσας.
 Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, παρουσία γονέων, συγγενών και φίλων τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη συνοδεία  ζωντανής ορχήστρας, ψάλλοντας τα κάλαντα και χορεύοντας στους ρυθμούς της μουσικής.
Η εκδήλωση έκλεισε με μια ευχάριστη έκπληξη, τον ερχομό του Άη Βασίλη, που μοίρασε πλούσια δώρα σε όλα τα παιδιά του Κέντρου.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Αθηνά Μαλάκη, η κ. Σοφία Καλπαξίδου και  ο κ. Γιώργος Τριανταφύλλου.
Επίσης την επόμενη μέρα τα παιδιά με αναπηρία του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, επισκέφθηκαν το χωριό του Άη Βασίλη στο πάρκο μας, ξεναγήθηκαν στο χώρο και ζήτησαν τα δώρα τους από τον Άγιο. Ήταν μια χαρούμενη εμπειρία.
 
 
 
       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Κ.Κ.Π & Α. του Δ. Νάουσας  
 
 
 
                                            ΑΘΗΝΑ ΜΑΛΑΚΗ- ΔΕΛΗΤΖΑΚΗ
 
 
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"