Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

Αρχείο


Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος ΕΣΠΑ 2007-2013, διοργανώνει, με τον τίτλο «ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΑ», σε όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σειρά θεατρικών παραστάσεων, με έργα από το Αρχαιοελληνικό, το Κλασικό και το Σύγχρονο Θέατρο, το Θέατρο Σκιών, καθώς και Πολυθεάματα για παιδιά.
 Κατά την υλοποίηση του Προγράμματος των ΕΥΡΙΠΙΔΕΙΩΝ για το έτος 2014 διοργανώνονται 4 ημερίδες, μία εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια, στην αίθουσα «Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών», την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 και ώρες 10:00 -14:30, με θέμα «Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας»: ο ορισμός του θεάτρου από τον Αριστοτέλη στο σήμερα.
 
   Η Ημερίδα διοργανώνεται σε συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Δήμου Βέροιας και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας.
 
    Εισηγητές θα είναι σκηνοθέτες, εκπαιδευτικοί, ηθοποιοί, θεατρολόγοι, αρχιτέκτονες, αρχαιολόγοι, συγγραφείς, μεταφραστές, κ.α.
 
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"