Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 08:25

Καλώς τους και ας άργησαν…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Διαβάζουμε το ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας από το site www.veriotis.gr .

«Από την άλλη πλευρά, στο θέμα του κάθετου άξονα, ο δήμαρχος τόνισε πως είναι αντίθετος στο να «κουμπώσει» στη Μέση και για τον λόγο αυτό θα υπάρξουν συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, μόλις ολοκληρωθούν τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας. «Είμαι της άποψης ότι ο κάθετος άξονας θα πρέπει να «κουμπώσει» στη Βέροια» τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος».

Θυμάστε που σας λέγαμε να μην πανηγυρίζουμε τόσο εύκολα; Η αντίδραση ήταν αναμενόμενη μιας και οι γείτονες πάντα υποστήριζαν το «κούμπωμα» του Οδικού Άξονα στον ήδη υπάρχοντα κόμβο της Βέροιας.

Βέβαια, για το «κούμπωμα» δεν αποφασίζει ούτε ο Βοργιαζίδης, ούτε ο Κουτσογιάννης αλλά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία αποφάσισε Μέση και όχι Βέροια. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να έχουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοικτά.  Σ ένα θέμα και σ ένα έργο το οποίο είναι πολύ δύσκολο και πολύ περίπλοκο…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"