Ειδήσεις σε τίτλους

 

 
 

Νάουσα - Αγροτικά

''Το Τμήμα Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δένδρων Νάουσας συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο για την Κερασιά που πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα το διάστημα 4-8 Απριλίου στο Κέντρο Τεκμηρίωσης Βιομηχανικής Κληρονομιάς «Χρήστος Λαναράς», στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής δράσης COST FA1104. Ομιλητής ήταν ο Θ. Σωτηρόπουλος παρουσιάζοντας την κοινή εργασία του με τους Ι. Χατζηχαρίση, Κ. Καζαντζή και Π. Δρογούδη:

Με τη συμμετοχή συνολικά 140 εγγεγραμμένων συνέδρων από 31 χώρες* ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου με τίτλο ‘Sustainable production of high-qualitycherries for the Europe an market’. Επιπρόσθετα, σημαντικό αριθμός φοιτητών Γεωπονικών Σχολών και ατόμων από την ευρύτερη περιοχή είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μέρος των προφορικών ομιλιών που υποστηρίχθηκαν.

Με τη συμμετοχή περίπου 250 συνέδρων από 35 χώρες ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης 5 Απριλίου στο Κέντρο Τεκμηρίωσης Βιομηχανικής Κληρονομιάς «Χρήστος Λαναράς» (αίθουσα Έρια) οι εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου για το Κεράσι, με τίτλο «Αειφορική διαχείριση και παραγωγή υψηλής ποιότητας κερασιών».

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη  Απ. Τζιτζικώστα είχε ο ενιαίος σύλλογος αγροτών Νάουσας την Τρίτη 29/3 στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Κ. Καλαϊτζίδη.

Η  Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας σε συνεργασία με τον ΑΣΕΠΟΠ Νάουσας και τον  Α.Σ. ΜΙΕΖΑΣ   διοργανώνουν    ημερίδα με θέμα: « ΩΦΕΛΙΜΟΙ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ»  και η σημασία τους για την αύξηση της γονιμότητας του εδάφους, προστασία του φυτού και την αύξηση των αποδόσεων, με ομιλητή τον κ. Δαλαλάκη Χαράλαμπο , Γεωπόνο και Διευθυντή της εταιρίας  GREEKFARMER.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter