Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 20:19

Παρουσία παγκόσμιων πρωταθλητών και ολυμπιονικών η βασιλόπιτα του «Naoussa Swim Club» (video και φωτογραφίες)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον κατάμεστο όροφο του café Νέον και με τιμώμενα δύο εξέχοντα πρόσωπα της κολύμβησης, ο Όμιλος Naoussa Swim Club, έκοψε την βασιλόπιτα του.

Την κοπή της βασιλόπιτας τίμησαν με την παρουσία τους ο παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης Άρης Γρηγοριάδης και ο παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης, ενώ προς τιμή τους παρουσιάστηκε και ένα βίντεο με την πορεία τους.

Και οι δύο πρωταθλητές μίλησαν για το «διαμάντι» της πόλης μας, το κολυμβητήριο το ίδιο και πως αντιμετωπίζουν τις αντιξοότητες στα κολυμβητήρια που προπονούνται καθημερινά. Χαρακτηριστικά, ο Αντώνης Τσαπατάκης «υπάρχουν οι άνθρωποι – ταλέντα στον αθλητισμό, υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι που χτίζουν το ταλέντο».

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η Δρ. Κλειώ Κούτρα, ενώ σύντομο χαιρετισμό έκανε και η πρόεδρος του Ομίλου, Ελισάβετ Λαφάρα. Στην κοπή της Βασιλόπιτας παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Χρυσούλα Πασχούλα και Στέλιος Δάγγας, καθώς και ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης.

Οι δύο πρωταθλητές απάντησαν σε ερωτήσεις των παιδιών και των γονέων τους και υπέγραψαν αυτόγραφα στους μικρούς κολυμβητές. Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον όμιλο, ενώ στους κολυμβητές το φλουρί έπεσε στους Ανδρομάχη Πέκαλη, Παναγιώτη Μπιτέρνα, Γιάννη Δραγουμάνο και Βικτωρία Δρόσου.

 

Σχετικά Άρθρα