Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

 
Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 15:13

Σημαντική η συμμετοχή του Ομίλου Κολύμβησης Νάουσας στην ενημερωτική εκστρατεία Safe Water Sports

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ζούμε σε μια χώρα που περιβάλλεται από θάλασσα στο μεγαλύτερο μέρος της γι αυτό η εκμάθηση κολύμβησης είναι σημαντική όπως και οι κανόνες ασφάλειας στο νερό.

Σημαντική ήταν η συμβολή της Προπονήτριας Τεληγιαννίδου Ηλιάνας ως μέλος  του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Safe Water Sports συμμετέχει στην προβολή της δράσης του περιλαμβάνει εκτός από τις οδηγίες για την ασφάλεια στη θάλασσα,σε πισίνες, και τα θαλάσσια σπορ, video, ενημερωτικά φυλλάδια και άλλο διαδραστικό υλικό για την ενεργότερη συμμετοχή όλων των παιδιών. Η Ενημέρωση στους μικρούς αθλητές του συλλόγου μας έγινε μέσω Ψηφιακής Πλατφόρμας Εκπαίδευσης SWS Αcademy (e- Learning για παιδιά ηλικίας 6-9 ετών). Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιείχε ένα βίντεο-παραμύθι " Ο Χταπόδιος Σειφ" , τους κανόνες ασφαλείας στο νερό και το τραγούδι...

το νερό είναι χαρά...

έλα και εσύ θα μαι και εγώ

όλοι μαζί, σε στίβο υγρό.

έλα και εσύ στο θαλάσσιο

αθλητισμό δεν έχει αντίπαλο

ούτε εχθρό...

.Σημαντική η συμμετοχή κ στήριξη του Ομίλου Κολύμβησης Νάουσας (Naoussa Swim Club) στην ενημερωτική εκστρατεία του Safe Water Sports για την ασφάλεια στη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ.

Το νερό είναι χαρά!

Μην αφήσεις μια στιγμή να σου χαλάσει την απόλαυση.

Ενημερώσου. Έλεγξε. Πρόσεξε. Απόλαυσε.

#safewatersports#

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"