Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 

 
Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 19:18

Συμμετοχή του Ομίλου Κολύμβησης "Νάουσα" στη 2η συνάντηση ανταλλαγής καλών πρακτικών σε παιδιά με στόχο να αγαπήσουν την κολύμβηση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ΄Ομιλος Κολύμβησης «Νάουσα» στα πλαίσια της συμμετοχής του στο Ευρωπαικό πρόγραμμα Erasmus+ συμμετείχε στην 2η συνάντηση στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στις 17-18 Ιουνιου 2017 με στόχο τη νανταλλαγή καλών πρακτικών στην παροχή κινήτρων στα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας να αγαπήσουν το άθλημα της κολύμβησης.

Την συνάντηση για τον Όμιλο εκπροσώπησε η προπονήτρια μας κα Τεληγιαννίδου Ηλιάννα, η οποία είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει θέσεις και απόψεις με καθηγητές πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα κολύμβηση από Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία και που ασχολούνται παράλληλα με τα πεδία της παιδαγωγικής και της κοινωνικής ψυχολογίας. Οι παρουσιάσεις που ακολούθησαν τόσο από την ίδια, όσο και από την υπόλοιπη ομάδα ήταν εστιασμένες στις νέες θεωρήσεις και εξελίξεις σχετικά με το πως ένας προπονητης μπορεί να αξιοποιήσει σειρά καινοτόμων μεθόδων και τεχνικών για να αναπτύξει τις κολυμβητικές ικανότητες των παιδιών, να προετοιμάσει και κυρίως να εμπνεύσει τα παιδιά να αγαπήσουν τον ευατό τους και το νερό.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"