Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 16:30

Ιδανικό τελείωμα χειμερινής σεζόν για τον Όμιλο Κολύμβησης «Νάουσα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ιδανικό τελείωμα χειμώνα και εξαιρετικό ξεκίνημα άνοιξης για τον Όμιλο κολύμβησης "Νάουσα". Το αγωνιστικό τμήμα συμμετείχε στην Καβάλα στους χειμερινούς αγώνες με θέσεις στο βάθρο, νέα ατομικά ρεκόρ και νέα όρια! 

Spring swim festival με τα μικρά μας να δείχνουν πως το μέλλον τους ανήκει! Πρώτο σεμινάριο κριτών κολύμβησης και οι πρώτοι κριτές κολύμβησης του club είναι γεγονός! Αποκορύφωμα η συμμετοχή στους χειμερινούς αγώνες προαγωνιστικών 9-10-11-12 ετών με διακρίσεις που βελτίωσαν τη βαθμολογική  θέση του Ομίλου πάνω από μεγάλα σωματεία της ΚΔ Μακεδονίας! Η συνέπεια και οργάνωση στο club είναι οδηγός για τα αποτελέσματα που κάνουν περήφανα τα μέλη του!!

 

Μόνο 18 μήνες χρειάστηκαν στον Όμιλο κολύμβησης Νάουσα να αναπτύξουν πλήρως τμήματα για όλες τις ηλικίες που επιθυμούν να γνωρίσουν και να χαίρονται το άθλημα της κολύμβησης. Baby swim, εκμάθηση ανηλίκων, ακαδημίες, αγωνιστικά τμήματα, aqua aerobic, εκμάθηση ανηλίκων και τμήματα αποκατάστασης σε οργανωμένα τμήματα με πιστοποιημένους κι έμπειρους προπονητές. Πληροφορίες στα τηλ:6978488579,6951712161

Καλό καλοκαίρι!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"