Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 16:47

Μεγάλη επιτυχία μαθητριών του 1ου ΕΠΑΛ ΝΑΟΥΣΑΣ στην τελική φάση του πανελλήνιου διαγωνισμού Young Business Talents

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Νάουσας που αποτελούνταν από τις μαθήτριες Ρεβέκκα Σιδηροπούλου , Βασιλική Δραγουμάνου και Δέσποινα Σιδηροπούλου και συνοδευόταν από τις καθηγήτριες του τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης Θωμαή Τσιακίρη και Ελένη Σιανόλα διαγωνίστηκε το Σάββατο 2 Απριλίου στην τελική φάση του πανελλήνιου διαγωνισμού Young Business Talents.

Ο τελικός πραγματοποιήθηκε σους χώρους του PierceCollege ( Αμερικάνικο Κολλέγιο) στην Αθήνα. Οι μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ πετυχαίνοντας την 1η θέση στους δύο πρώτους γύρους της διαδικασίας κατέλαβαν την 8η θέση στην τελική κατάταξη μεταξύ των 75 ομάδων από λύκεια και κολλέγια όλης της χώρας.

Η συμμετοχή και επιτυχία αυτή των μαθητριών στο διαγωνισμό YoungBusinessTalentsυπήρξαν ιδιαίτερα πολύτιμες καθώς επί 4 μήνες ασκήθηκαν σε ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό εργαλείο που παρέχει στους μαθητές μια πρακτική εμπειρία πάνω στο θεωρητικό περιεχόμενο των μαθημάτων τους , επιτρέποντάς τους να μάθουν βιωματικά και να διοικήσουν μια εταιρεία εκτελώντας όλες τις σχετικές ενέργειες σε μια αναπαράσταση ρεαλιστικού και ανταγωνιστικού περιβάλλοντος , όπως συμβαίνει στην πραγματική οικονομία.

 

 

Σχετικά Άρθρα