Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 17:36

Το ΕΠΑ.Λ. Νάουσας στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ΕΠΑ.Λ. Νάουσας, ύστερα από πρόσκληση της κ. Μαρίας Λουμπουρδή, συνιδρύτριας της Ένωσης Τεχνών Ελλάδος-GREEKARTUNION, συμμετείχε στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης, στη Νάουσα, μεταξύ 30 Απριλίου και 4 Μαΐου 2017, εκθέτοντας έργα ζωγραφικής των μαθητριών Μπάτση Βαλενίνα, Τσαούση Τάνια, Μάρκου Νικολέτα και Ζώιου Πολυτίμη,  τα οποία έλαβαν πολύ θετικές κριτικές.

Παράλληλα, μαθητές του σχολείου μας με υπεύθυνο καθηγητή κ. Στέργιο Τσηρπανλή, κατασκεύασαν Σύμβολο της Ειρήνης το οποίο εξετέθη μαζί με τα υπόλοιπα έργα τέχνης της Έκθεσης.

 

Παράλληλα, συμμετείχε και η ειδικότητα Κομμωτικής Τέχνης του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας του 1ο ΕΠΑ.Λ. Νάουσας, με τη δημιουργία καλλιτεχνικού (αρχαιοελληνικού) χτενίσματος.

Ταυτόχρονα, η καθηγήτρια του τμήματος κ. Δέσποινα Τσιτλακίδου με τους μαθητές της παρουσίασαν το προϊόν AFOVA, serumγια τα μαλλιά και το σώμα, το οποίο δημιούργησαν στα πλαίσια προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας και Επιχειρηματικότητας κατά το σχολικό έτος 2016-17.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"