Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 09:59

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: «Ως εδώ με τα ψέματα, τις απάτες, τη ζωή με ψίχουλα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όλες και όλοι στη μάχη

nΤετάρτη 13 Δεκέμβρη: 10:30πμ, συγκέντρωση έξω από τον ΟΑΕΔ

         Στηρίζουμε την απόφαση του σωματείου Διαλογής – Ψύξης

nΠέμπτη 14 Δεκέμβρη:όλοι στην απεργία, συγκέντρωση: 10:30πμ, στην κεντρική πλατεία

nΠαρασκευή 15 Δεκέμβρηστηρίζουμε την απόφαση των σωματείων συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ για μαζική κάθοδο στην Αθήνα στο πανελλαδικό συλλαλητήριο. Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα τους είναι και δική μας υπόθεση.

 

Η «δίκαιη ανάπτυξη» που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σημαίνει επίθεση στη ζωή της εργατικής, λαϊκής οικογένειας. Καταργεί δικαιώματα και κατακτήσεις, σχεδιάζεται νέο κύμα αντιλαϊκών μέτρων. Νέες μειώσεις σε συντάξεις και κοινωνικές παροχές, νέο χτύπημα στα «εργασιακά», έναρξη ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, κλιμάκωση της φοροληστείας, νέα προνόμια και «ζεστό» χρήμα στους μονοπωλιακούς ομίλους, νέες μειώσεις στις δαπάνες για υγεία – πρόνοια.

Καλούμε όλα τα σωματεία με συλλογικές διαδικασίες να πάρουν αποφάσεις, όλους τους εργαζόμενους – συνταξιούχους να δώσουν απάντηση στα αντιλαϊκά παζάρια, στα νέα σχέδια πτώχευσης των λαϊκών στρωμάτων. Να πάρουν μέρος στην απεργία, στα συλλαλητήρια και τις συγκεντρώσεις.

Θέλουν να μας βάλουν στο γύψο για να παίρνουν ανεμπόδιστα τα αντιλαϊκά μέτρα. Ετοιμάζονται να βάλουν εμπόδια, να καταργήσουν το δικαίωμα των εργαζομένων και συνδικάτων να συζητούν και να οργανώνουν την πάλη τους. Δε θα τους περάσει.

Παίρνουμε στα χέρια μας την υπόθεση της οργάνωσης της πάλης και την επιτυχία της απεργίας.

 

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ