Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017 09:08

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας τη Δευτέρα 31η Ιουλίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 31η του μηνός Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:00  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης. Στον κατάλογο των  θεμάτων δικαιολογείται και η κατεπείγουσα ανάγκη για τη συζήτηση τους.

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ       

                                        

 

 

 

 

 

 

 

Θέμα

1

 

Έγκριση ή μη, τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) Δήμου Νάουσας.

Εισηγητής : Δήμαρχος

 

Αιτιολόγηση κατεπείγοντος: Σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 24 του Ν.4479/2017 (ΦΕΚ 94/29.06.2017 τεύχος A'), «1. Μέχρι την 31η Ιουλίου 2017, οι Ο.Τ.Α. α' βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών δύνανται να υποβάλλουν προς έγκριση στην οικεία Αποκεντρωμένη Διοίκηση αποφάσεις τροποποίησης των Οργανισμών Εσωτερικής Υπηρεσίας τους,…, ύστερα από εκτίμηση, από τα αρμόδια όργανά τους, των οργανικών αναγκών τους, σε κάθε είδους ανταποδοτικές υπηρεσίες σχετικές με την καθαριότητα»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέμα

2

ΚαθορισμόςαριθμούμαθητευόμενωνΕπαγγελματικήςΕκπαίδευσηςκαιΚατάρτισης(ΜεταλυκειακόΈτος–ΤάξηΜαθητείαςΕΠΑ.Λ.,ΜαθητείαΕΠΑ.Σ.,ΜαθητείαΙ.Ε.Κ.)γιααπασχόλησηστοΝάουσαςκατάτοσχολικόέτος2017-18και2018-19

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας.

 

Αιτ   Αιτολόγηση κατεπείγοντος:Σύμφωνα με το με Α.Π. 1161/29-06-2017 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας , Έρευνας και  θρησκευμάτων με ΘΕΜΑ:«ΠρόσκλησηγιαδιάθεσηθέσεωνΜαθητείας  στα  ΕΠΑΛκαιΙΕΚ τουΥπουργείουΠαιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και στις ΕΠΑΣΟ.Α.Ε.Δ.» καλούνται οι φορείς του δημοσίουναστηρίξουντοθεσμόεπενδύονταςστηνΕπαγγελματικήΕκπαίδευσηκαι κατάρτιση τωννέων,προσφέροντας θέσεις Μαθητείας γιατοσχολικόέτος 2017-2018.ΓιατουςφορείςτουΔημοσίουΤομέαπουεπιθυμούνναπροσφέρουνθέσειςμαθητείας,απαιτείταιΑπόφασητουΔ.Σ.τουφορέα,ηοποίαθασταλείηλεκτρονικάσεψηφιακήμορφήστιςηλεκτρονικές  διευθύνσειςΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.καιΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.μέχρι1Αυγούστου2017προκειμένουναγίνουνοιαπαραίτητεςενέργειεςγιαναεκδοθείηΚοινήΥπουργικήΑπόφασητωνΥπουργώνΠαιδείας,ΈρευναςκαιΘρησκευμάτωνκαιΕργασίας,ΚοινωνικήςΑσφάλισηςκαιΚοινωνικήςΑλληλεγγύης,έωςτηνέναρξη τουσχολικούέτους 2017-2018.