Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Μαϊος 2016 20:24

Επίτιμος δημότης Νάουσας ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (Φωτορεπορτάζ – video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε   ο εορτασμός της 194ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας, το πρωί της Κυριακής.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονος  παρουσία εκτός του Προκόπη Παυλόπουλου, του Υφυπουργού Παρά των Πρωθυπουργώ Τέρενς Κούικ, του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάση Θεοχαρόπουλου, της βουλευτού Ημαθίας Φρόσως Καρασαρλίδου, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαιτζίδη, των δημάρχων Νάουσας, Βέροιας και Αλεξάνδρειας Νίκου Κουτσογιάννη, Κώστα Βοργιαζίδη και Παναγιώτη Γκυρίνη, επισήμων και φορέων της Ημαθίας, στον Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμόρφωσης.

Στη συνέχεια στη διπλανή αίθουσα εκδηλώσεων ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας Απόστολος Αποστόλου ανήγγειλε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να ανακηρύξει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας επίτιμο δημότη Νάουσας με το δήμαρχο Νάουσας να τονίζει τη σημασία αυτής της κίνησης και τον Προκόπη Παυλόπουλο να στέκεται ιδιαίτερα στην αντίσταση των Ναουσαίων ενάντια στον Τουρκικό Ζυγό.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα