Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 21:34

Αναβλήθηκε ο απολογισμός του 2014 του Δημάρχου για τις 13 Ιουλίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αναβολή για τις 13 Ιουλίου μαζί με την τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πήρε η προγραμματισμένη για σήμερα ειδική συνεδρίαση για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής για το 2014.

Ο (εορτάζων) πρόεδρος του Δ.Σ. Απόστολος Αποστόλου ζήτησε την αναβολή και ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης είπε χαρακτηριστικά «βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή μετά την μεταπολίτευση. Ο Θεός ναβάλει το χέρι του».

Η απόφαση έγινε ομόφωνα αποδεκτή από όλες τις παρατάξεις.

Ο κος Κουτσογιάννης παράλληλα, ζήτησε γίνει νουθέτηση ψηφίσματος του σώματος το οποίο θα τάσσεται υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σεβόμενο όμως την ψήφο του κάθε δημότη στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Ο Τάσος Καραμπατζός στην τοποθέτησή του ανέφερε «να μην ανοίξουμε το θέμα του δημοψηφίσματος σήμερα, καθώς είμαστε πολιτικά όντα και θα πέσουμε σε παγίδες. Άλλωστε θα τοποθετηθώ για το δημοψήφισμα δημόσια αλλά εκτός Δημοτικού Συμβουλίου» ανέφερε.

Ωστόσο, η παράταξη της Κοινωνίας Πολιτών και ο κος Τάκης Ρίζος είπε χαρακτηριστικά «το ψήφισμα είναι κατευθυνόμενο και αν τεθεί ως θέμα, θα αποχωρήσω».

Η Λαϊκή Συσπείρωση και ο Γιώργος Καρτσιούνης τόνισε πως «είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, το αποτέλεσμα είναι ναι στα παλιά μνημόνια».

Σχετικά Άρθρα