Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 02 Ιουνίου 2019 23:11

Νέος Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας ο Νικόλας Καρανικόλας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά από μια σκληρή εκλογική μονομαχία ο Νικόλας Καρανικόλας του συνδυασμού ΕΝΑ ΜΑΖΙ είναι ο νέος δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας με ποσοστό 51,17% έναντι 48,83% του απερχόμενου δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού Κοινός Τόπος Νίκου Κουτσογιάννη.

Συγκεκριμένα ο συνδυασμός ΕΝΑ ΜΑΖΙ έλαβε  8.407 ψήφους ενώ ο Κοινός Τόπος 8.023 ψήφους με την αποχή να είναι τεράστια και να είναι στο 48,62%.

Στην ομιλία του ο Νικόλας Καρανικόλας τόνισε πως η νίκη είναι όλων των πολιτών του διευρυμένου δήμου, ενώ ευχαρίστησε τον Γιάννη Μυλωνά για την στήριξη του. Με τη σειρά του ο επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Πνοή δήλωσε πως στηρίζει απόλυτα τον Νικόλα Καρανικόλα και κάλεσε όλους τους αρχηγούς των παρατάξεων να ενωθούν για το καλό του δήμου Νάουσας.

Δήλωση  του Νίκου Κουτσογιάννη για β' γύρο των  εκλογών

«Οι δημότες της Νάουσας πήραν την απόφασή τους που ελπίζω ειλικρινά ότι θα δικαιώσει τις προσδοκίες όλων μας για το καλό αυτού του τόπου. Θέλω να συγχαρώ τον κύριο Καρανικόλα για την εκλογή του, να τον βεβαιώσω ότι έχει ένα μεγάλο κεφάλαιο προόδου στα συρτάρια του δήμου και να του ευχηθώ μια καλή θητεία»