Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 01 Ιουνίου 2019 00:47

Νίκος Κουτσογιάννης: «Πάμε για άλλα τέσσερα χρόνια με τη δική σας εμπιστοσύνη και στήριξη»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μία ομιλία γεμάτη συναίσθημα ολοκλήρωσε την προεκλογική περίοδο ο υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλεως  Νάουσας και επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινός Τόπος», Νίκος Κουτσογιάννης στην κατάμεστη πλατεία Καρατάσου.

Ο κ. Κουτσογιάννης ευχαρίστησε τους εκατοντάδες δημότες που παραβρέθηκαν για την αγάπη, το χαμόγελο και τη στήριξη στο πρόσωπό του και έδωσε μήνυμα νίκης στην αναμέτρηση της Κυριακής. «Από το πρωί της Δευτέρας θα συνεχίσουμε να κάνουμε το δήμο μας έναν ωραίο τόπο για να ζούμε, μία άνευ προηγουμένου παρέμβαση και προσφορά στην πόλη και τις κοινότητες», είπε.

 «Νόημα έχει η ουσία και όχι η φωτογραφία», υπογράμμισε αναφερόμενος στον ανθυποψήφιό του που «μπορεί να ήρθε με τις καλύτερες περγαμηνές, αλλά ακολούθησε την πιο κλασική, η πιο μικροπολιτική αντίληψη της αυτοδιοίκησης. Ψέματα, συκοφαντικές επιθέσεις, διαστροφή της ίδιας της πραγματικότητας. Είδατε ποιοί είναι τελικά οι εκλεγμένοι σύμβουλοι τους, στη συντριπτική τους πλειονότητα οι άνθρωποι του προηγούμενου δημάρχου», είπε και καταχειροκροτήθηκε.

Ο κ. Κουτσογιάννης έθεσε το δίλημμα της Κυριακής ως επιλογή ανάμεσα στο πραγματικό έργο και στη εικονική πραγματικότητα. «Εμένα με ξέρετε καλά. Τα τελευταία χρόνια δε σήκωσα κεφάλι. Τα χρήματα που εξασφαλίσαμε για τον τόπο μας ήρθαν και έρχονται με μελέτες, με διαπραγματεύσεις για χορηγίες, με πίεση και μάχη. Δε θα σταματήσω να αναπτύσσω ό,τι ξεκίνησα, δεν θα σταματήσω να οραματίζομαι έναν καλύτερο τόπο πλέον και με την εμπειρία του έργου, των χρηματοδοτήσεων και της υλοποίησης. Έτσι κάνουμε αυτόν τον τόπο, τον κοινό μας τόπο καλύτερο και για μας και για τα παιδιά μας», είπε.