Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 23:09

Ν. Κουτσογιάννης: «Στις 26 Μαΐου επιλέγουμε τη φυγή προς τα μπρος!» (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το πρόγραμμα του για την ανάπτυξη των χωριών παρουσίασε διεξοδικά ο δήμαρχος Η.Π. Νάουσας και επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινός Τόπος» Νίκος Κουτσογιάννης σε μία μεγάλη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Κοπανού. «Στις 26 Μαΐου επιλέγουμε την πρόοδο απέναντι στη συντήρηση, την αλήθεια απέναντι στο ψέμα, τα εγκεκριμένα έργα απέναντι στις αοριστολογίες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσογιάννης και παρουσίασε το έργο που έχει γίνει στις κοινότητες κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο κ. Κουτσογιάννης αναφέρθηκε στις πρόσφατες χρηματοδοτήσεις για το Οpen Mall και το νέο δημαρχείο. «Άλλα 4.5 εκατ. ευρώ θα επενδυθούν στον τόπο μας και αυτό αφορά και τα χωριά μας. Γιατί ο τόπος μας είναι κοινός. Όταν προκόβει η πόλη, προκόβουν και τα χωριά μας. Ένας τόπος είμαστε, χωρίς γεωγραφικούς, ιδεολογικούς και κομματικούς διαχωρισμούς!», είπε.

Επίσης, αναφέρθηκε στο «παλιό» που, όπως τόνισε, εκφράζεται από τους ανθρώπους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο του κυρίου Καρανικόλα. «Αυτοί είναι που εδώ και πέντε χρόνια βάζουν συνεχή εμπόδια στην υλοποίηση μεγάλων έργων του Δήμου. Αυτοί ακυρώνουν τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα στις κοινότητες», είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε τα παραδείγματα των ασφαλτοστρώσεων στις κοινότητες και των ιαματικών του Κοπανού.