Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 14:13

Η κοπή βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Νάουσας (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Νάουσας, το απόγευμα της Τετάρτης.

Πριν την κοπή της πίτας ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άγγελος Κάλλης ευχήθηκε το 2018 να είναι καλύτερη χρονιά από το 2017, ενώ τόνισε πως η αγορά της Νάουσας είναι νοικοκυρεμένη και πως ενισχύει τηςν επιχειερηματικότητα πάντα σε συνεργασία με το δήμο, το Επιμελητήριο και την Αντιπεριφέρεια.

Ο Κώστας Καλαιτζίδης δήλωσε πως βρίσκεται στην εκδήλωση ως ελεύθερος επαγγελματίας και πως γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα του χώρου.  Είπε πως η αντιπεριφέρεια και ο ίδιος προσωπικά βρίσκεται πάντα δίπλα στον εμπορικό κόσμο της Νάουσας, ενώ σημείωσε πως η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου θα δημιουργήσει γραφείο στήριξης για την εμπορικό κόσμο στη Νάουσα.

Ο Νίκος Κουτσογιάννης  από την πλευρά του τόνισε πως ο δήμος σε συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο είναι ανάγκη να βάλεις τις βάσεις για την ανάπτυξη του τόπου, ενώ έκανε ειδική μνεία για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης ύψους 3,5 εκ. ευρώ υπογραμμίοντας πως χρειάζεται να γίνει μια σοβαρή συζήτηση με τον Εμπορικό Κόσμο της Νάουσας διότι μεγάλο μέρους του Σχεδίου τον αφορά.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε η Σοφία Νίκου η οποία κέρδισε 100 ευρώ.