Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 16:24

Αέναη γη: απλά και πάντα ελληνικά!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η παραδοσιακές και  χειροποίητη σάλτσες της σειράς Simply Greek, αποτελούν  την πιο απολαυστική έτοιμη επιλογή, χωρίς συντηρητικά, με υπέροχη δεμένη υφή και ασυναγώνιστη γεύση.

 Πρόκειται για εξαιρετικά προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα και θα τα βρείτε στα καλύτερα καταστήματα delicatessen! Ένα από αυτά που ξεχωρίζουν, είναι η "Αέναη γη". Ένα κατάστημα που άνοιξε πρόσφατα στη Νάουσα και με τα εξαιρετικά του προϊόντα, αποκλειστικά από την Ελλάδα έχει ήδη μπει στην καθημερινότητά μας.

 

Τα προϊόντας της σειράς SimplyGreek, κρύβουν μέσα τους τη γνώριμη μυρωδιά της ελληνικής, παραδοσιακής σπιτικής καλομαγειρεμένης κουζίνας που γεμίζει το σπίτι αρώματα Ελλάδας.

Η πλούσια γεύση της Ελληνικής φύσης, παντρεύεται αρμονικά με τα αρώματα και τη σπιρτάδα της καθαρά ελληνικής κουζίνας, μέσα από την πιο παραδοσιακή μέθοδο.

 Η δυνατή συνύπαρξη των ελληνικών λαχανικών και μυρωδικών, αλλά και όχι μόνο,  εντυπωσιάζουν με το καταπληκτικό άρωμα και την πλούσια γεύση τους, χαρίζοντας ένα ξεχωριστό και άκρως εκρηκτικό γευστικό σύνολο που περικλείει την ελληνική παράδοση σε κάθε πιάτο! Χαρίστε μεθυστικά αρώματα σε κάθε επιλογή σας και … στην Υγειά σας!

Αποτελεί ιδανική επιλογή  για καθημερινά μαγειρέματα, για μακαρόνια, ψητό κρέας, θαλασσινά, ντάκο και κοκκινιστά. Χαρείτε την επίσης  σαν ντιπ και συνοδευτικό, παρέα με ένα ποτηράκι τσίπουρο ή ένα καλό κρασί!

Γνωρίστε τα στην "Αέναη Γη" στη Δημητρίου Βλάχου 6 (πρώην Δημαρχείας), στη Νάουσα!

Σας περιμένουμε!  

Σχετικά Άρθρα