Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 11:20

Επίσκεψη - «καλωσόρισμα» στους πρωτοετείς του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας από την Α΄ τάξη του Λαππείου 1ου Γυμνασίου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με επιτυχία στέφθηκε η  επίσκεψη - «καλωσόρισμα» στους πρωτοετείς του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Νάουσας  που πραγματοποίησε η Α΄ τάξη του Λαππείου 1ου Γυμνασίου Νάουσας, στο πλαίσιο του προγράμματος e-twinning «Συμπερίληψη και Παιχνίδι» με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Νικόλαο Μπεσλίκα και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. 

Τα παιδιά υποδέχθηκε εγκάρδια ο Υποδιοικητής του Τμήματος κ. Σταύρος Ζαχαριάδης, ο οποίος  τα ξενάγησε  στους χώρους της σχολής και τα ενημέρωσε σχετικά με  την καθημερινότητα των Δοκιμών, απαντώντας με χιούμορ στον καταιγισμό των αποριών και ερωτήσεων.

Οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξης προσέφεραν χριστουγεννιάτικα γερμανικά γλυκά και μπισκότα που ετοίμασαν τα ίδια στην κουζίνα του Ξενοδοχείου «Αστέρας» Νάουσας , με την ευγενική χορηγία του ζαχαροπλαστείου «Τζέπος». Ως αντίδωρο οι άνθρωποι του Τμήματος Δοκίμων είχαν ετοιμάσει μπουφέ με σάντουιτς  και χυμούς  για  όλους τους παρευρισκόμενους . 

Ευχαριστούμε θερμότατα για την άψογη  φιλοξενία και ευχόμαστε ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στους σπουδαστές της σχολής . 

 

Την δράση σχεδίασε και επιμελήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

Βασιλική Μπγιάλα  (πρόεδρος )

Λευτέρης Παπαβασιλείου (Αντιπρόεδρος)

Μαρία Καρδακου ( γραμματέας )

Ιωάννα Κουρκούτα (ταμίας) και

Καλαϊτζίδου Γεωργία (μέλος )