Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 18:04

Κοπή Βασιλόπιτας για τον αθλητικό σύλλογο ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας για τονΑθλητικό Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών  «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» Νάουσας, στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας (στο Robin Hood).

 Παραβρέθηκαν πάρα πολλοί φίλοι ,αθλητές του συλλόγου κάθε ηλικίας αλλά και πολλοί γονείς . Ο χώρος γέμισε με ενέργεια και κόσμο που απόλαυσε την εκδήλωση με τον καιρό να είναι σύμμαχος και τον ήλιο να λάμπει μετά την τελευταία κακοκαιρία.

  Επίσημοι καλεσμένοι ήταν  ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης και, οΑντιδήμαρχος αθλητισμού  , παιδείας και νεολαίας κ. Στέλλιος Δάγγας.  

  Τυχεροί των φλουριών και των αντιστοιχών δώρων  που είχε ο σύλλογος ήταν οι : Νίκος Γκόγκλιας , Χρήστος Λίτος , Γιώργος Βάγγας , Πρόδρομος Φανιάδης και Παντελής Γεωργακόπουλος . Επίσης το φλουρί για τους γονείς έτυχε η οικογένεια του κ. Γιώργου Μάλλιου .

   Το Δ.Σ,  ο προπονητής του συλλόγου κ. Γεώργιος Καισαρίδης και ο πρόεδρος κ. Σάκης Σερδάρης ευχαριστούν όλους όσους ήταν στη εκδήλωση ,γονείς, αθλητές ,φίλους και επισήμους. Εύχεται πάντα τυχεροί σε αυτούς που βρήκαν το φλουρί ,καλή και εποικοδομητική χρονιά στους αθλητές  και υγεία σε όλο τον κόσμο.

 

Σχετικά Άρθρα