Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 
Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2017 15:01

Εκδρομή του αθλητικού συλλόγου «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» στην έξω Υπαπαντή

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Με  επιτυχία έγινε την Κυριακή 4 Ιουνίου , η εκδρομή που διοργάνωσε ο αθλητικός σύλλογος «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» Νάουσας και ο προπονητής του κ. Γεώργιος Καισαρίδης στην Έξω Υπαπαντή .  Η εκδρομή έγινε για να γνωρίσουν οι μικρότεροι αθλητές του συλλόγου  το βουνού μας αλλά και οι μεγάλοι αιτία της εκδρομής να θυμηθούν ότι υπάρχουν τρόποι να ζήσουμε ομορφότερα αλλά και να ασκηθούν .

 Η διαδρομή ξεκίνησε για τους μεγάλους και κάποιους γονείς από τον δρόμο για Αγ. Νικόλα ενώ για τους μικρότερους από τους Αγ.Ταξιάρχες ή τους πολύ μικρούς από τον Πρ.Ηλία. Έτσι ο καθένας μπορούσε να ακολουθήσει χωρίς φόβο ότι θα κουραστεί ανάλογα με τις δυνάμεις του ,και να γίνει ένα με την ομάδα (που τελικά κατέληξε να είναι παρέα, αυτή αλώστε ήταν και η επιτυχία). Επίσης στην Υπαπαντή όλοι άκουσαν από τους επιτρόπους την  ιστορία για το μοναστήρι που υπήρχε κάποτε ,για την εικόνα και το χτίσιμο της εκκλησίας μετά το χαλασμό , όπως και στοιχεία για την τοποθεσία την άγρια ζωή κ.λ.π.  Φυσικά μετά από όλα αυ΄τα η όρεξη άνοιξε και άρχισε το ψήσιμο , μέσα σε όλα λοιπόν 100 σουβλάκια μοιράστηκαν προσφορά του συλλόγου σε όλους τους εκδρομείς .

Στην εκδρομή πήραν μέρος 35 άτομα και σίγουρα ο άστατος καιρός φόβισε πολλούς που θα ήθελαν να πάρουν μέρος .

  Ο σύλλογος ευχαριστεί  όσους πήραν μέρος καθώς και τους  επίτροπους για την φιλοξενία ,

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"