Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 23 Απριλίου 2016 20:02

Ανεπανάληπτος Λαυρέντης… (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος

 

Ήταν πραγματικά μια μαγική βραδιά, μια από τις καλύτερες ζωντανές εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στο Café Νέον  στη Νάουσα.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας  απέδειξε για ποιο λόγο πρωταγωνιστεί εδώ και δεκαετίες στην ελληνική μουσική σκηνή της Ελλάδος. Επί τρείς ώρες, μάγεψε το κοινό της Νάουσας, μας ταξίδεψε ερμηνεύοντας τα ωραιότερα κομμάτια της δισκογραφικής του πορείας αλλά και τα κορυφαία τραγούδια ελλήνων δημιουργών.

Μαζί του ήταν η ταλαντούχα Παυλίνα Βουλγαράκη, o  Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser, ο Άκης Αμπράζης στο μπάσο αλλά και ο παλιός «Τερμίτης» Φίλιππος Σπυρόπουλος στα ντράμς.

Ο Λαυρέντης έχει άποψη και την κατέθεσε ξεκάθαρα, όχι μόνο μέσω της μουσικής του αλλά και μέσω των σχολίων που έκανε κατά τη διάρκεια της ζωντανής του εμφάνισης.

Το κοινό της Νάουσας, τον ακολούθησε μαγεμένο και ενθουσιασμένο. Τραγούδησε, μπήκε στον ρυθμό του και  έζησε  μια πραγματικά υπέροχη βραδιά.

Συγχαρητήρια και στα παιδιά του Café Νέον που τόλμησαν για μια ακόμη φορά να φέρουν ένα μεγάλο όνομα το οποίο δεν διέψευσε κανέναν.

Λέμε μπράβο και σε όλους τους Ναουσαίους επιχειρηματίες που εν μέσω κρίσης τολμούν και διοργανώνουν  ποιοτικές ζωντανές εμφανίσεις, τονίζοντας την παράδοση της Νάουσας στον πολιτισμό και στην ποιοτική μουσική.

 

 

Σχετικά Άρθρα