Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 11:34

Μια εξαιρετική «Volta»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γνωριμία με το νέο μεγάλο projectτης διασκέδασης και ψυχαγωγίας στη Νάουσα τη «Volta», στο πανέμορφο πάρκο της Νάουσας, απόλαυσαν οι δημοσιογράφοι της Ημαθίας το βράδυ της Τετάρτης.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσων Σοφία Σακλά σύστησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στον ιδιοκτήτη του «Volta» Θανάση Βαρταλάμη, ο οποίος με τη σειρά του παρουσίασε τους στόχους  του νέου Πολυχώρου στη Νάουσα και την Ημαθία, που δεν είναι άλλοι από την καθιέρωση του ως  μοναδικού χώρου διασκέδασης και ψυχαγωγίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Οι δημοσιογράφοι δοκίμασαν επίσης την πολύ καλή κουζίνα του σε Γιώργου Γκορίδη αλλά και κρασιά της Νάουσας.

Εμείς ευχόμαστε η «Volta» η οποία ουσιαστικά ανοίγει ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο στη διασκέδαση της Νάουσας έχοντας ως παρακαταθήκη το θρυλικό  «Κιόσκι» να καθιερωθεί βήμα βήμα στη συνείδηση όχι μόνο των Ναουσαίων και των Ημαθιωτών αλλά και να αποτελέσει την κορωνίδα ανάπτυξης του τουρισμού της  περιοχής μας.

Καλές δουλειές!

 

Μαρία Ζαφείρκου

Βαλάντης Λιόλιος

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"