Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 10:00

Η κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μονοσπίτων - Αγία Μαύρα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα κρύο και βροχερό απόγευμα εξελίχθηκε σε μια ζεστή και όμορφη βραδιά λόγω της παρουσίας περισσότερων από 100 ανθρώπων, χορευτών, μελών και φίλων του συλλόγου μας, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην κοπή πίτας για το 2017. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε ευτυχισμένο το 2017.

Επιλογή του ΔΣ ήταν να μην έχουμε επίσημους προσκεκλημένους ,λόγω της έλλειψης κατάλληλου χώρου, που θα μπορούσε να τους φιλοξενήσει.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του Συλλόγου Λιάπης Γιώργος με το φλουρί να πέφτει στα μη υπάρχοντα ακίνητα του συλλόγου, με την ευχή να αποκτήσει ο σύλλογος μέσα στο 2017 δικό του χώρο.

Τυχεροί στα φλουριά των τμημάτων, ο Λάκης Νικολαΐδης του μεγάλου τμήματος, η απαστράπτουσα Γαλάτεια Καλπαξίδου από το τμήμα ενηλίκων και η Αφροδίτη Νούση από το μικρό τμήμα. Επίσης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Χριστουγεννιάτικης λαχειοφόρου αγοράς με τους τυχερούς λαχνούς να είναι Νο 2500 το 1ο δώρο, Νο 279 το 2ο και Νο 1676 το 3ο.

Ευχαριστούμε για την προσφορά της πίτας την Pastry Chef Δήμητρα Νικολαΐδου και για την προσφορά των τσουρεκιών τα αρτοποιεία Γαλάνης. Επίσης το κατάστημα ειδών πληροφορικής Milisoft του Μίλη Κώστα και το Γεωπονικό Κατάστημα Αγροπροστατευτική του Αντώνη Δήμου για την προσφορά των δώρων.

Σχετικά Άρθρα