Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2016 21:10

Έγινε των… Φώτων στην Πέστροφα (video και φωτογραφίες)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ούτε καρφίτσα δεν έπεφτε το μεσημέρι των Φώτων στην "Πέστροφα" στο ειδυλλιακό τοπίο του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα. Η ορχήστρα τα έδωσε κυριολεκτικά όλα: Άννα Χατζηκυριάκου στη φωνή, Γιάννης Κετάνης στο βιολί και το μπουζούκι, Γιάννης Γκαντίδης στα πλήκτρα και Ασημίνα Ματζίρη στα ντραμς.

Τι να πει κανείς για το φαγητό… Τα λόγια είναι περιττά! Τα μέλη της οικογένειας Μπρούβαλη είναι τεχνίτες στην κουζίνα. Από τα κλασικά ψητά της ώρας και την πέστροφα στα κάρβουνα με λαδολέμονο μέχρι τον μπακαλιάρο σκορδαλιά με μια κρούστα που καλύτερη δε θα βρείτε πουθενά.

Στο απανταχού στέκι των σκιέρ και φυσικά των καλοφαγάδων, βρέθηκε και ο Ιππικός Όμιλος Νάουσας "Πήγασος" μετά το σταυρό στην Αράπιτσα, δίπλα στον καρτσιούνο, σε έναν μπουφέ που ετοίμασε η Πέστροφα για τους αλογάδες.

Στο φιλόξενο μαγαζί της Πέστροφας στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, δίπλα από το τζάκι και με τέτοια εξυπηρέτηση, δε μπορείς παρά να φας καλά και να διασκεδάσεις με το παραπάνω.

Και τώρα που οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων τελείωσαν, απολαύστε καθημερινά το φαγητό της Πέστροφας, ενώ κάθε Κυριακή, μπορείτε να γευτείτε και παραδοσιακές Ναουσαίικες γεύσεις στη γάστρα. Όπως αγριογούρουνο, ζυγούρι, κότσι ή ότι άλλο ετοιμάζουν στην κουζίνα.

Και φυσικά, περιμένουμε κάτι λιγότερο από 2 μήνες, για να ξεκινήσει το μεγάλο φαγοπότι της αποκριάς, όπως ξέρουν πολύ καλά να ετοιμάζουν εδώ στην Πέστροφα στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας. Το πρόγραμμα και για τότε, είναι ήδη έτοιμο!

 

 

 

 

Ο γνωστός χορωδός του Ωδείου Νάουσης Θωμάς Μπιγκάνος επί τω έργω..

 

 

Σχετικά Άρθρα