Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 12:08

Θεοφάνεια με «ζωντανή» μουσική στην «Πέστροφα» στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τραγούδι και γλέντι κλείνει τις ημέρες των γιορτών η Ταβέρνα «Η Πέστροφα» στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.

Το μεσημέρι της ημέρα των Θεοφανείων, την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, το αγαπημένο στέκι των Ναουσαίων και όχι μόνο, βάζει τα γιορτινά του και ανεβάζει την διάθεση στα ύψη, με την μελωδική φωνή της Άννας Χατζηκυριάκου, του Γιάννη Κετάνη στο μπουζούκι και το βιολί, του Γιάννη Γκαντίδη στα πλήκτρα και της Ασημίνας Ματζίρη στα ντράμς.

 

Φυσικά, μεγάλο «όπλο» της «Πέστροφας»  ήταν, είναι και θα είναι  το πολύ καλό και κυρίως πεντανόστιμο φαγητό της το οποίο παραπέμπει σε παραδοσιακό Ναουσαίικο σπίτι, καθώς οι συνταγές είναι στην κυριολεξία σπιτικές.

Τι να πρωτογράψουμε και τι να πρωτοδοκιμάσουμε.  Ζυγούρι στη γάστρα, μπακαλιάρος σκορδαλιά με την απίστευτη κρούστα, πέστροφα με λαδολέμονο στα κάρβουνα, κοτόπουλο ρολό γεμιστό με κάστανα στη γάστρα.  Μήπως πεινάσατε ήδη.

Η «Πέστροφα» και οι αδελφοί Μπρούβαλη είναι εγγύηση για εσάς και τους αγαπημένους σας κυρίως διότι έχουν ως πρώτο μέλημα την φιλοξενία και το να περάσετε καλά. Το τζάκι είναι αναμμένο, το κρασί να ρέει άφθονο,  ενώ μετά τις γιορτινές μέρες, ήδη ξεκινά η προετοιμασία για την Αποκριά η οποία δεν είναι τόσο μακριά όσο νομίζετε!

Το τοπίο είναι ειδυλλιακό, μαγευτικό, ονειρικό, στο πανέμορφο Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας δίπλα στο τζάκι με καλό φαγητό και κρασί.

 

Ακόμη το σκέφτεστε;

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα