Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 22:48

Φώτης Φανιάδης: «Όποιος εξυβρίζει την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας και τη βιβλιοθήκη της θα αντιμετωπίζει το νόμο»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Όσο και να θέλει η Ηρωική Πόλη της Νάουσας να προάγει τον πολιτισμό, φαίνεται πως οι άνθρωποί της θα την κρατάνε πίσω. Μια μικρή μειοψηφία επηρεάζει την ανάπτυξη και την πρόοδο μιας ολόκληρης κοινωνίας. 

Ο λόγος φυσικά, για τους ακράδαντα μαχόμενους κατά του έργου της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, για την ανάδειξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως. Πιάνουν την πένα και βάλλουν κατά του πολιτισμού. Ο κάθε τυχόντας προσβάλει ανθρώπους, καταστάσεις, ακόμη και γεγονότα.  Δυστυχώς, όμως, καθώς γράφουν, δεν αναλογίζονται τα οφέλη της ανάδειξης αυτού του πνευματικού και συναισθηματικού πλούτου. Οι πρόγονοί μας σφαγιάστηκαν, βασανίστηκαν, εκδιώχθηκαν... Κι όμως έφεραν μαζί τους αυτά τα βιβλία, έφεραν μαζί τους την γνώση. Επιδίωκαν την διάσωση του πολιτισμού και των γραμμάτων.

Η έκφραση απόψεως, προϋποθέτει γνώση κυρίες και κύριοι. Από εδώ και πέρα όποιος καταπολεμά-εξυβρίζει την Διοίκηση της Ε.Λ.Π.Ν., και κατ’ επέκταση τον ίδιο τον σύλλογο και την βιβλιοθήκη του, θα αντιμετωπίζει το νόμο και τα αρμόδια όργανά του. Οι πολέμιοι θα αντιμετωπίζονται καθώς τους πρέπει.

 

Ευχαριστώ,

 

Φανιάδης Φώτης

Πρόεδρος Ε.Λ.Π.Ν.

Σχετικά Άρθρα