Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 13:28

Μια παντοτινά επίκαιρη ηθογραφία (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την αξεπέραστη και αξέχαστη ηθογραφία της εποχής «Οι γαμπροί της ευτυχίας» παρουσίασε στο κοινό της Νάουσας η θεατρική ομάδα «Επι Σκηνής», το βράδυ του Σαββάτου στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Το σενάριο  της κωμωδίας είναι των Νίκου Τσιφόρου – Πολύβιου Βασιλειάδη ενώ η θεατρική σκηνοθεσία  είναι του Αλέξανδρου Αλέξανδρου Οικονόμου.

Οι «γαμπροί της Ευτυχίας», είναι ο τίτλος της γνωστής ελληνικής κωμωδίας που βγήκε στον κινηματογράφο, με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Αυλωνίτη, Νίκο Ρίζο και Γεωργία Βασιλειάδου.

Ο Βαγγέλης, έμπορος κρεάτων και παραδοσιακός οικογενειάρχης, προσπαθεί να παντρέψει τη γεροντοκόρη αδελφή του Ευτυχία, η οποία είναι άσχημη, ψηλομύτα και παλαιών αρχών. Μέσω αρραβωνιασμάτων, κωμικών καταστάσεων και παρεξηγήσεων προσπαθεί να την αποκαταστήσει ώστε να παντρευτεί και αυτός με τη σειρά του.

 

Παίζουν: Παύλος Ιωσηφίδης, Μαρία Παπαθωμίδου, Χάρης Αδαμίδης, Γιάννης Κουκούλος, Ζωή Δασκαλάκη, Κώστας Γιάντσης, Ελένη Χατζηκώστα, Κατερίνα Σολδάτου, Ρίτσα Τριανταφυλλίδου, Αφροδίτη Λαφάρα.

 

Σκηνοθεσία-σκηνογραφία: Αλέξανδρος Οικονόμου

Ενδυματολογία: Η ομάδα

Μουσική Επιμέλεια: Δημήτρης Πάζος

Ήχος-Φωτισμοί: Φίλιππος Πηδάσης

Κομμώσεις: Ελισάβετ Καρβουνιάρη

Μακιγιάζ: Ελένη Διάκογλου, Νίκη Τσιώτσιου

Οδηγός σκηνής: Άννα Ήλκου

Τεχνικοί σκηνής: Γιάννης Χατζηκώστας, Βασίλης Τούφας

Επιμέλεια προβολής: Γιάννης Κουκούλος

 

 

Επόμενες παραστάσεις: Κυριακή 21, Δευτέρα 22 και Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018. Γενική είσοδος 5€. Προπώληση εισιτηρίων: CITYE SPRESSO BAR (Ζαφειράκη 12, τηλ.: 23320 21999).