Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 10:33

«Βγάλτα κι έρχουμι»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η θεατρική ομάδα της «Παλιουφιρμένης» εν όψει της πρεμιέρας του θεατρικού «ΒΓΑΛΤΑ ΚΙ ΕΡΧΟΥΜΙ» το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 20:30 στο Δημοτικό μας Θέατρο. Οι πρόβες γίνονται εντατικά και σε εξαιρετικό κλίμα, οι τελευταίες πινελιές στο σκηνικό έχουν μπει, ενώ κοστούμια και μουσικές είναι έτοιμα από καιρό.

Η ιστορία του έργου διαδραματίζεται σε κεντρική περιοχή της αγαπημένης μας Νιάουστας πριν κάμποσες δεκαετίες. Ένα παλιό καφενείο–ουζερί και ένα φουρνάρικο απέναντι συνθέτουν το χώρο που κινούνται οι ήρωές μας. Πρόκειται για μια αντροπαρέα –θαμώνες του καφενείου– μεταξύ των οποίων και ο Τζαφείρης ο φούρναρης. Η γυναίκα όμως του Τζαφείρη, η Φανούλα, έχει αντιρρήσεις και δεν της πολυαρέσουν οι παρέες του άντρα της. Ειδικότερα η απέχθειά της για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είναι έκδηλη. Η «ελεγχόμενη» όμως καθημερινότητα των ηρώων διαταράσσεται από γεγονότα απρόβλεπτα, που θα οδηγήσουν τους πρωταγωνιστές στα άκρα. Τα υπόλοιπα βεβαίως επί σκηνής.

Την παράσταση σκηνοθετεί ο Θωμάς Νόλκας και συμμετέχουν κατά σειρά εμφανίσεως οι: Πίστη Κεφαλά, Γρηγόρης Δήμπαλας, Γεωργία Γυρούση, Σπύρος Ορδουλίδης, Θωμάς Νόλκας, Μαρία Σγουρίδου, Εύη Καλτσογιάννη, Κώστας Λούκας, Χρήστος Τσίτσης, Στέφανος Τούφας, Λεωνίδας Τσίτσης, Τασία Μήτογλου, Εβίτα Νόλκα, Αφροδίτη Τσιώτη, Σωτήρης Μπιλιούρης, Παύλος Ορδουλίδης, Αυγή Ζιακάκη, Γιάννης Κουκούλος και κάποια πρόσωπα έκπληξη που ασφαλώς δεν αποκαλύπτονται.

Υπενθυμίζουμε ότι θα δοθούν πέντε παραστάσεις στις 19, 20, 23, 26 και 27 Νοεμβρίου. Οι θέσεις είναι αριθμημένες, τα εισιτήρια κοστίζουν 5€ και η προπώληση γίνεται στο κατάστημα «Γεωργία» (Δημαρχίας 22).

 

Σχετικά Άρθρα