Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017 15:09

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το 25ο Φεστιβάλ CIOFF - Πυρσού Νάουσας (video - φωτογραφίες)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια βραδιά γεμάτη χρώμα και χαμόγελα χάρισαν τα χορευτικά συγκροτήματα που συμμετέχουν στο 25ο Διεθνές Φολκλορικό Φεστιβάλ CIOFF - Πυρσού Νάουσας. 

Μουσική και χορός, τα κύρια χαρακτηριστικα της βραδιάς, η οποία ξεκίνησε με επίσκεψη στο δημαρχείο και συνεχίστηκε στους δρόμους της πόλης με παρέλαση. Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δει τα συγκροτήματα που ήρθαν από Κολομβία, Βουλγαρία και Ισπανία, καθώς και το φιλοξενούμενο συγκρότημα από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αλλά και τα παιδιά του Πυρσού, σε ένα "πάντρεμα" των λαών, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο πως τελικά οι άνθρωποι δε διαφέρουν και πολύ...

Η βραδιά συνεχίστηκε στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας. Ο πρόεδρος του Πυρσού Αντώνης Τασιώνας, ευχαρίστησε θερμά τα συγκροτήματα που ήρθαν από τόσο μακρυά αλλά και όλους τους εθελοντές και παράγοντες τους φεστιβάλ, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης και ο περιφερειακός σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης. Τον λόγο πήρε ο καλλιτεχνικός αφηγητής Αλέξης Κωστάλας, οπού με την μεταξένια φωνή του, την ευγενική του παρουσία και τον μεστό του λόγο δίχως φανφάρες παρουσίασε ένα προς ένα τα συγκροτήματα.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε αφήνοντας στον κόσμο τις καλύτερες εντυπώσεις. Το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ CIOFF - Πυρσού Νάουσας, συνεχίζεται και σήμερα στις 9:00 μ.μ. στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 9 Ιουλίου.

Αξίζει να το παρακολουθήσετε!

Σχετικά Άρθρα