Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 23:34

«Χέρι με χέρι» σ’ ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ισχύς εν τη ενώσει και ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην επετειακή μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στα 90 χρόνια ζωής της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, το βράδυ του Σαββάτου στο ασφυκτικά γεμάτο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Κάνοντας ένα μικρό μόνο σχόλιο, δίνουμε συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία του Ευξείνου Λέσχης και τον Πρόεδρο Φώτη Φανιάδη να ενώσει όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της Νάουσας, σ ένα εντυπωσιακό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα που δεν ήταν βαρετό ενώ την παράσταση έκλεψε και ο παρουσιαστής Λάζαρος Τερζάς που με τα προσωπικά του σχόλια κέρδισε το κοινό.

 Συμμετείχαν το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας, ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «ΑΡΑΠΙΤΣΑ», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΠΥΡΣΟΣ», ο Όμιλος Αρκοχωρίου «ΑΡΚΤΟΣ», η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, το Τμήμα Πανελληνίων Χορών Ε.Λ. Νάουσας και το Τμήμα Ποντιακών Χορών Ε.Λ. Νάουσας, ενώ μουσική έπαιξαν οι ορχήστρες του Βαγγέλη Ψαθά και του ΓιάννηΧωραφαΐδη.

Από πλευράς επισήμων παραβρέθηκαν οι δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μάντσιος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας Απόστολος Αποστόλου, ο πρώην πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας,, νυν περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας και πρόεδρος της Αναπτυαξιακής Ημαθίας Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, πλήθος  δημοτικών συμβούλων και φορείς της πόλης και του διευρυμένου δήμου.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα