Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016 13:29

Στόχος η καθιέρωση πολιτιστικών εκδηλώσεων προς τιμή του Πολιούχου της Νάουσας Οσίου Θεοφάνη (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Ευχόμαστε κάποια στιγμή αυτές οι εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται στον πραύλιο χώρο του νέου Ιερού Ναού του Οσίου Θεοφάνη». Αυτή η φράση του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη, κατά τον χαιρετισμό του, αντικατοπτρίζει την προσπάθεια καθιέρωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων προς τιμη του Πολιούχου της Νάουσας Οσίου Θεοφάνη.

Η πρώτη προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία, το βράδυ της 19ης Αυγούστου, στο Δημοτικό θέατρο Νάουσας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

Στη μουσικοχορευτική εκδήλωση συμμετείχαν ο φιλοξενούμενος Πολιτιστικός Σύλλοςο Προσφύγων Μικρασιατών Νέας Κρήνης «Αγία Παρασκευή», αντιπροσωπευτικό τμήμα χορού ενηλίκων του Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης και χορευτικό τμήμα του Ομίλου Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Η Αράπιτσα» με μουσική και χορούς από Μικρά Ασία, Μακεδονία και Θράκη.

Παρόντες από πλευράς επισήμων oδήμαρχος Ναουσας Νίκος Κουτσογιάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και ο αντιδήμαρχος Ναουσας Δημήτρης Μάντσιος.

 

 

Σχετικά Άρθρα