Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 19:39

«Η παράδοση και ο πολιτισμός με τη ματιά της σημερινής Βιοεπιστήμης»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «Η Αράπιτσα» και η Πολιτιστική Εταιρεία Νάουσας «Αναστάσιος Μιχαήλ ο λόγιος», διοργανώνουν την εκδήλωση «Η παράδοση και ο πολιτισμός με τη ματιά της σημερινής Βιοεπιστήμης», την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:30 πμ στην αίθουσα «Βέτλανς» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς».

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κος Αθανάσιος Τσαυτάρης – Ομότιμος Καθηγητής Γενετικής της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. και πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

Oομιλητής, διακεκριμένος επιστήμονας-ερευνητής, με σημαντικές επιστημονικές διακρίσεις, ενεργό συμμετοχή και πολύτιμη προσφορά σε εγχώριους και διεθνείς οργανισμούς, θα παρουσιάσει, με εύληπτο τρόπο, τη χρησιμότητα παραδοσιακών συνηθειών της καθημερινής ζωής (διατροφή, υγιεινή, θεραπείες κ.α.), όπως επιβεβαιώνεται πλέον από τη σύγχρονη επιστήμη.

 

Πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις της Βιοεπιστήμης τεκμηριώνουν αναπάντεχα, αλλά με αυστηρά αντικειμενικό τρόπο, την τεράστια αξία της Παράδοσης και του Πολιτισμού μας. Μπορούμε να βγούμε από τα αναπτυξιακά αδιέξοδα του καιρού μας, καθιστώντας τα πυλώνα ανάπτυξης της εθνικής μας οικονομίας;