Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 14:55

Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων από τον Όμιλο "Αράπιτσα"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Όμιλος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού «η ΑΡΑΠΙΤΣΑ» διοργανώνει ένα διήμερο πολιτιστικών και περιβαλλοντικών εκδηλώσεων το Σάββατο και την Κυριακή 23 και 24 Μαϊου 2015.

-Το Σάββατο 23/5/2015 στις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα «ΕΡΙΑ» συναυλία με τη μικτή χορωδία του Δήμου Κηφισιάς, στην οποία συμμετέχει και η παιδική χορωδία Νάουσας CantoaTempoυπό τη διεύθυνση της Δήμητρας Μητρέντση και τη συνοδεία στο πιάνο της Μαρίας Πέτκου.

Η χορωδία του Δήμου Κηφισιάς είναι μια πολυμελής χορωδία νέων κυρίως ατόμων που έχει αξιόλογη παρουσία στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο. Έχει συμπράξει με μεγάλες Ελληνικές ορχήστρες , έχει εμφανιστεί στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Εθνική Λυρική σκηνή, στο θέατρο της Αρχαίας Ολυμπίας, έχει συμμετάσχει σε χορωδιακά φεστιβάλ στη Ελλάδα και το εξωτερικό. Την διευθύνει ο Θανάσης Αρβανίτης, ο οποίος έχει συγγενικούς δεσμούς με την Νάουσα.

-Την Κυριακή 24/5/2015 στις 11.00 π.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού «ΒΕΤΛΑΝΣ» εκδήλωση-ομιλία με θέμα «Οι άνθρωποι και τα ποτάμια» με εισηγητή τον Δρ. Δημήτριο Καλαϊτζίδη, Διευθυντή του Ραλλείου Λυκείου Πειραιά, συγγραφέα του βιβλίου Γεωγραφίας της Β΄Γυμνασίου και συντονιστή του Δικτύου Περ/κής Εκπ/σης με θέμα «το Ποτάμι». Θα ακολουθήσουν περιβαλλοντικές δράσεις και παραδοσιακοί χοροί στο Άλσος του Αγίου Νικολάου στις 12.30.

Η είσοδος και στις δύο εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα