Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 12:54

Δώρος Δημοσθένους Live στο 3ο Φεστιβάλ Ροδάκινου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ - FREE POP-UP BAR

Την Κυριακή 17 Ιουνίου στο Πάρκο Ελιάς (ώρα 21:30) ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας σας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο! Let’s swing again με έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη τον Δώρο Δημοσθένους και fulllivebandσε ύφος ρετρό με πολύ κέφι και χορό!

Ο Δώρος Δημοσθένους, ο performer που εντυπωσιάζει και ξεσηκώνει το κοινό με τις ερμηνείες του και την εκρηκτική του σκηνική παρουσία με μουσικό ένστικτο και εκλεκτικό γούστο μάς προσκαλεί παρέα με τους εξαίρετους μουσικούς του, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε στους ρυθμούς του swing και του rock & roll, σε ύφος ρετρό «... όταν το χτες γίνεται σήμερα...». Ένα πάρτι με μουσικές από τη χρυσή εποχή του swing και του rock 'n' roll με ομορφιά, ερωτισμό και χάρη, μεταφέρουν στην καθημερινότητα μας μια άλλη, πιο αισθαντική διάσταση, ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε. Ένα πάρτι με τραγούδια βγαλμένα από δίσκους βινυλίου και από εκείνες τις τεράστιες κασέτες των πρώτων κασετοφώνων του αυτοκινήτου του πατέρα μας, μας οδηγεί στη χαλαρότητα μιας εποχής ξεχασμένης, όπου η μουσική και ο χορός ήταν ο βασικός τρόπος διασκέδασης. Τραγούδια διασκευασμένα σε ρυθμό swing των Γ. Μουζάκη, , Β. Τσιτσάνη, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη αλλά και τραγούδια από το διεθνή μουσικό χώρο, όπως Beatles, Elvis Presley, Perry Como κ.ά. καθώς και τραγούδια από τον παλιό ελληνικό και ξένο κινηματογράφο.

Ελάτε να απολαύσουμε μια μοναδικά ατμοσφαιρική βραδιά και να τραγουδήσουμε παρέα, μελωδίες που αγαπήσαμε σε ένα νοσταλγικό πάρτι!

Και επειδή η ζωντανή μουσική swingαπαιτεί και πολύ – πολύ χορό, μαζί μας οι Lindy in a Jar! Πρόκειται για τη Lindy Hop κοινότητα της Βέροιας, που μετράει τρία χρόνια χορευτικής ζωής στην πόλη μας. Ζωντανός, αυτοσχεδιαστικός χορός πάνω στη swing μουσική. Ένα απίθανο happening!

 

Κυριακή 17 Ιουνίου, ώρα 21:30 στο πάρκο Ελιάς. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ και free pop-up Bar!